TAROM Valorile în care credem

În cei 64 de ani de existenţă, relaţia  Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române cu pasagerii săi a crescut şi s-a consolidat ca expresie a unui set de valori respectat cu sfinţenie.

Aşa se explică faptul  că TAROM a intrat în conştiinţa colectivă drept compania aeriană ce pune întotdeauna pe primul loc siguranţa pasagerilor săi.  

În spatele sentimentului de siguranţă,  care te face să urci fără grijă la bordul aeronavei, se află însă multele ore de pregătire şi de muncă atât ale personalului tehnic cât şi ale celui navigant. Deşi nu eşti specialist în aviaţie, ţi s-a întâmplat desigur de multe ori să aplauzi cu entuziasm aterizările  piloţilor noştri, recunoscuţi de altfel pentru ţinuta profesională ireproşabilă.

Pentru ca zborul să fie însă nu doar sigur, ci şi plăcut, confortul fizic şi psihologic al pasagerilor este un alt aspect la care ţinem în mod deosebit.  Însoţitorii noştri de bord, atenţi la nevoile dumneavoastră şi siguri pe ei, vă sunt alături pentru a vă oferi asistenţă în orice moment.

Credem de asemenea în valoarea pe care tradiţia, graţie experienţei şi efortului susţinut, o adaugă activităţii noastre, fără a pierde însă din vedere capacitatea de reacţie rapidă şi adecvată la neprevăzutul situaţiilor.

Toate acestea ar rămâne însă doar nişte deziderate fără profesionalismul tuturor celor implicaţi în activitatea companiei, inclusiv al celor care nu sunt vizibili pentru pasageri, dar totuşi prezenţi prin rezultatele muncii lor.   

Ce-ar fi însă profesionalismul fără pasiune, dacă nu un efort încrâncenat pentru atingerea obiectivelor? Şi cine ar mai fi atunci sedus de o încrâncenare? În schimb, pasiunea se face uşor înţeleasă, este limbajul universal care îi ajută pe oamenii din aviaţie să se exprime, chiar şi fără  cuvinte.

A fi companie naţională este o onoare şi totodată o mare responsabilitate, pentru că trebuie să fii întotdeauna pregătit  să răspunzi celor mai înalte deziderate, celor mai exigente aşteptări, celor mai acute observaţii. Însă orice efort îşi primeşte răsplata atunci când ştii că pasagerii se identifică cu tine şi cu valorile în care crezi, atunci când îţi acordă întreaga lor încredere ca unui prieten bun.

Oriunde ar purta-o zborul, în calitatea sa de companie naţională, TAROM reprezintă România şi românii, identificându-se cu  esenţa sufletului românesc, cu acea permanenţă de valori şi tradiţii, la care te raportezi ca la un reper stabil şi autentic într-un univers inevitabil supus  schimbării. Iar TAROM este aici din 1954.

Cu prietenie,

Echipa TAROM

Leave a Reply