TAROM Serviciile noastre

Serviciile TAROM sunt special create pentru a oferi pasagerilor o experienţă de călătorie agreabilă şi lipsită de griji pentru că, se ştie, debutul călătoriei îşi pune amprenta  asupra a ceea ce urmează.

Veştile bune se vor anunţa încă de la momentul rezervării atunci când veţi afla care sunt serviciile de care urmează să beneficiaţi în mod gratuit: alegerea locului în aeronavă, check-in, transportul bagajului, catering la bord. O dată ajunşi la aeroport, timpul rămas până la îmbarcare poate fi petrecut într-un mod relaxant la Salonul Business din Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”. Aici bufetul şi barul vă stau la dispoziţie, în timp ce puteţi privi la televizor sau lucra confortabil pe calculator..

În ceea ce priveşte călătoria propriu-zisă, aceasta  stă sub semnul priorităţii sau al confortului accesibil. Altfel spus, aveţi de ales între două clase de călătorie, Business şi Economic. Optând pentru prima dintre ele, veţi beneficia de prioritate de la check-in şi până la preluarea bagajelor la destinaţie, deci de mai mult timp dedicat dumneavoastră şi celor dragi.  

După ce v-aţi îmbarcat cu succes, nu vă rămâne decât să vă lăsaţi în grija echipajului. Admirând prin hublou metamorfozele norilor sau accesând platforma AIRFI pentru  ştiri, muzică, filme, puteţi savura meniul adaptat momentului şi duratei călătoriei. Pentru aceia dintre pasageri care au cerinţe speciale şi care călătoresc pe distanţe mai mari, la momentul rezervării există posibilitatea de a opta pentru un meniu adecvat nevoilor lor, cum ar fi meniul vegetarian sau pentru diabetici, fără gluten, de post, pentru bebeluşi, hindus, musulman etc.

În plus, pentru momentele importante din viaţa dumneavoastră  ne-am gândit la o punere în scenă unică şi emoţionantă la bordul aeronavelor TAROM. Poate fi vorba de o aniversare, de o cerere în căsătorie, de sărbătorirea unui succes, de transmiterea unui mesaj de susţinere sau de orice vă stă aproape de suflet. Pentru a putea organiza reuşita surprizei dumneavoastră, trebuie doar să ne contactaţi pe e-mail sau prin call center, să ne solicitaţi categoria de “servicii speciale”, iar noi vom prelua comanda dumneavoastră. Savoarea  tortului, eleganţa şampaniei,  mesajul  personalizat cu efect garantat şi, nu în ultimul rând, „complicitatea” echipajului vor adăuga momentului vostru o notă unică pentru o experienţă demnă de povestit nepoţilor.

Iată-vă ajunşi la destinaţie! Timpul parcă a zburat, dar amintirile plăcute vor rămâne. Acum vă veţi prelua bagajele, iar călătoria va continua. Pe noi ne găsiţi aici şi la întoarcere, întotdeauna pregătiţi să vă oferim întreaga atenţie de care aveţi nevoie.

 

Cu prietenie,

Echipa TAROM

Leave a Reply