Stream your Dream 3 sau cum să faci fotografii de travel

Ești pasionat de fotografii de #travel? În august, le punem în focus la Stream your Dream.

Învață să faci poze la modul pro sub îndrumarea profesioniștilor: @promovezromania și @danitraveljournal, Lipa-lipa.ro si We Must Be Trippin’ și află cele mai bune tips & tricks în social media de la Monica Jitariuc, Managing Director MSL The Practice.

A treia ediție Stream Your Dream va fi realizată în parteneriat cu Fotograful Anului în România. Te așteptăm pe 21 august 2018, de la ora 10.00, la Grădina Dorobanți. De acolo, vom porni spre Parcul Comana, pentru a-ți exersa skillurile alături de noii tăi mentori și pentru a face pozele care vor face parte din proiectul tău final. Ne vom întoarce la Grădina Dorobanți pentru un eveniment de seară, de la ora 19.00, unde fotografii invitați de FAR îți vor prezenta pe larg tips & tricks în fotografie. Mai multe detalii despre evenimentul de seară– aici: EVENT FB

Cum te înscrii? 

Încarcă o poză pe Instagram din ultima vacanță, aventură, călătorie sau experiență de neuitat cu hashtag-ul #streamyourdream și tag la @samsungromania. Apoi, spune-ne în caption cum ar putea Galaxy S9 să te ajute să faci cele mai frumoase fotografii de #travel. Cât mai multe like-uri ȋţi vor asigura ȋnscrierea la workshop şi ocazia de a câştiga un Samsung Galaxy S9.
Toate astea până pe 17.08.2018, ora 12.00. 

În timpul workshop-ului, ai ocazia să creezi un proiect foto cu Galaxy S9/S9+, pe care ulterior îl vei încărca pe Instagram cu hashtag-ul #streamyourdream. Ulterior, proiectul va fi jurizat pentru șansa de a câștiga un Samsung Galaxy S9+.

La finalul workshop-ului, te provocăm să realizezi un review unui SSD de la Samsung, iar dacă jurații te consideră convingător, îl poți păstra și îți poți stoca toate pozele de vacanță într-un loc sigur.

Juriu: Simona Panait (Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung), Ionuț Trandafirescu, fondator Fotograful Anului în România, Simona Stănescu (blogger de travel, lipa-lipa.ro), Daniel Ciucă (instagrammer de travel la @danitraveljournal), Dan Posea (instagrammer la @promovezromania) și We Must Be Trippin’ (bloggeri și fotografi de travel).

Îi vom anunța pe câștigători pe 29 august 2018. Baftă!

Stream Your Dream, o inițiativă SAMSUNG susținută de MSL The Practice

Leave a Reply