Fotografia în social media | J’ai Bistrot | 03.07

Într-o lume modernă plină de inovație și de tehnologie avansată, fotografia își găsește rolul binemeritat. Ne dorim să înțelegem cât de importantă este fotografia în viețile noastre și cum să facem ca mesajul transmis prin intermediul unei fotografii să ajungă la cât mai mulți oameni cu ajutorul canalelor sociale. 

Vă așteptăm pe 3 iulie, ora 19:00, în grădina de la J’ai Bistrot București, pentru a vă prezenta echipa FAR și pentru a afla mai multe despre proiectul Fotograful Anului în România. 

Gazda evenimentul va fi Alex Damian
Invitați: Blogu lu’ Otrava & Alexandru Negrea

La finalul serii, Ana Coman ne va încânta cu un concert acustic.

Fotograful Anului în România (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în juriile celor mai importante competiții de profil din lume. 

Platforma Fotograful Anului în România, dincolo de competiția propriu-zisă, își propune să ofere celor mai buni dintre participanți burse, stagii de pregătire și cursuri, precum și mentorat cu fotografi și editori foto ai unor publicații internaționale. De asemenea, vom sprijini câștigătorii în evoluția profesională, oferindu-le expunere în media națională și internațională.

Aplicațiile se pot depune în perioada 25 iunie – 10 septembrie 2018.
Găsiți toate detaliile despre condiții și înscriere pe site-ul nostru www.fotografulanului.ro.

Leave a Reply